Denna blogg

Mer än två år har jag skrivit på denna blogg, och jag har fått många intressanta och värdefulla kommentarer. Egentligen har det inte varit en s k äkta blogg, eftersom det inte gått att kommentera vad jag skriver direkt på nätet. Jag ändrar på det. Från och med nu kan du kommentera direkt. Jag kommer att läsa alla kommentarer och svara på en del, men jag kan inte lova att svara på alla, och ni får ha överseende med att det kan ta en viss tid innan jag hinner svara.

Annonser

2 thoughts on “Denna blogg

  1. Richard Gatarski

    …och ett ännu större för kunskapandet.

    Tack! En mycket värdefull förändring. Jag har följt din blogg länge och är imponerad av frekvensen (tillräckligt ofta), omfattningen (kort och koncist), innehållet (relevant och öppet), men har saknat kommentarsmöjligheten. Nu är den här och jag är övertygad om att konversationen därmed vidgas.

    Samtidigt undrar jag om möjligheten gäller detta och framtida (eventuellt inte alla) inlägg, eller också tidigare inlägg?

  2. Kåre Bremer

    Tack, jag lägger in möjligheten att kommentera de tidigare inläggen från oktober, det är väl de som är någorlunda aktuella.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s