Uppdragsutbildning

Ett stort antal institutioner vid universitetet levererar uppdragsutbildningar till företag, myndigheter och olika organisationer. Vi kan också erbjuda skräddarsydda paket av flera olika ämnen. Ett exempel är den affärsskola om 23 poäng som vi levererat till det stora tjänstepensionsföretaget Alecta. I affärsskolan har t ex ingått retorik, rättskunskap, organisationsteori och ekonomistyrning. Igår var det diplomering av de 20 deltagarna på fakultetsklubben. Jag var där och lyssnade på deltagarnas erfarenheter. Det som är speciellt intressant med just denna utbildning är att företaget valt att satsa på de medarbetare som tidigare inte hade någon akademisk utbildning och aldrig studerat vid universitet. VD Thomas Nicolin och kursdeltagarna var med rätta stolta över affärsskolan och de mervärden den tillfört företaget.

Annonser

2 thoughts on “Uppdragsutbildning

  1. staffan samuelson

    Om Universitet anser att denna typ av utbildning är viktig och att den även fyller en funktion att få nya grupper utan akademisk erfarenhet att börja studera varför lägger ni då ner SUCCESS som framgångsrikt genomfört utbildningen?

  2. Kåre Bremer

    Vi avvecklar SUCCESS därför att verksamheten som helhet inte burit sig, men vi lägger naturligtvis inte ner denna typ av uppdragsutbildningar, de kommer dock att att organiseras på annat sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s