Tillbyggnad av Arrheniuslaboratoriet

Idag har vi påbörjat en ny stor expansion av Stockholms universitets lokaler, framförallt föranlett av lärarutbildningen. Tillbyggnad av Arrheniuslaboratorierna är påbörjad vilket idag firades med gjutning av bottenplattan för den nya tillbyggnaden där jag var behjälplig iförd stövlar, overall och hjälm. De nya lokalerna ska i första hand disponeras av Institutionen för matematikämnets och naturvetenskapsämnenas didaktik. De stora nybyggnationerna kommer som bekant att bli i Albano. Vår lokalförsörjningsplan från förra året gäller, men är under uppdatering. Förvaltningschefen och byggnadsavdelningen arbetar på en generalplan för alla byggnads- och flyttningsprojekt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s